Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Görev Değişikliği

13.11.2017

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görev süresi sona eren Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris TÜREL'den boşalan göreve vekaleten yürütmek üzere Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Eczacılık Temel Bilimleri Bölümü Farmasotik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Abdulbaki AKSAKAL atandı.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. AKSAKAL’a Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan SOLMAZ ve Prof. Dr. Ali AYDIN ile birlikte ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Görev teslim töreninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, Prof. Dr. TÜREL ve Prof. Dr. AKSAKAL’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ; "Bu bir bayrak değişimidir. Bayrağı teslim eden ve alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyorum." dedi.

Müdürlük görevini Prof. Dr. AKSAKAL’a devreden Prof. Dr. TÜREL, görev süresi boyunca elinden gelenin en iyisini yapmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirterek, Prof. Dr. AKSAKAL’a yeni görevinde başarılar diledi. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. AKSAKAL da bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Prof. Dr. TÜREL’e teşekkür ederek "İnşallah elimizden geleni yaparak çıtayı daha da yükselteceğiz. Görevi layık gören başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ olmak üzere Üniversitemiz yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.