Şampiyon Hentbol Takımından Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’ye Ziyaret

12.3.2018

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, geçtiğimiz günlerde Adana'da düzenlenen Üniversiteler Ligi (Ünilig) Hentbol Müsabakalarında oynadığı 5 maçın tamamını kazanıp grup 1.si olarak Türkiye'de ilk 8'e kalma başarısı gösteren Üniversitemiz Hentbol Takımını makamında kabul ederek tebrik ve teşekkür etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen kabule, Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Fatih MURATHAN, BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Aykut DÜNDAR, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Harun BENLİ ve Üniversitemiz Hentbol Takımının oyuncuları katıldı.

Üniversitemiz Hentbol Takımı oyuncuları, Üniversitemize büyük bir başarıyı yaşatmanın gururu ile döndüklerini belirterek kazanılan bu başarıyı iki sene evvel elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Üniversitemiz Hentbol Takımı oyuncularından Sadık ÜNLÜ ve Ahmet ÖZTÜRK’e armağan ettiklerini söyledi.

BESYO Müdürü Dr. Fatih MURATHAN, elde edilen başarılarda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün desteklerinin önemli bir yer tuttuğunu belirterek "Başarılarımız artarak devam edecektir. Artık Rektörümüzün de destekleriyle kendi kulübümüzü kurup kulüp bazında mücadele etmek istiyoruz." dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ise sporcuları ve başarıda emeği geçen hocaları kutlayarak "Biz Adıyaman Üniversiteyiz. Bize başarı ve kazanmak yakışır. Kaybetmek bize yakışmaz. İnşallah daha güzel başarılara imza atarak üniversitemizin adını daha da yükseklere çıkaracağız." dedi. Kulüp kurma konusunda da takımın destekçisi olacağını belirten Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ; "Başarı için her türlü desteğe varım. Elimden geleni yaparım. İnşallah Hentbol Federasyonuna başvurarak 2. ligden devam etme şansı yakalayabiliriz." diye konuştu.

Kabulün sonunda Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, sporcuları tek tek tebrik ederek hediye verdi. Ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.