Özel Merkez Temel Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

2.1.2018

İlimiz Adıyaman Merkez'de bulunan Özel Merkez Temel Lisesi öğretmen ve öğrencileri Üniversitemizi ziyaret ederek Merkez Külliyeyi gezdi.

Üniversitemizi tanıtmak, Üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere Bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette tanıtım sunumunun ardından öğretmen ve öğrenciler Üniversitemiz Merkez Külliyesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Fakülte binaları, sınıf ve laboratuvarların yanında grup, Merkez Külliye içerisindeki Adıyaman Çarşısı Minyaman, Adıyaman Evi, Perre Antik Kenti ve Nemrut Dağı minyatürlerini de gezdi.

Üniversitemizdeki eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme çalışmalarının yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür-sanat ve sosyal imkânların da anlatıldığı öğrenciler Üniversitemiz ve Merkez Külliyeyi çok beğendiklerini söylediler.

Gezinin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ tarafından Rektörlük Makamında kabul edilen grup, kabulde okullarının yayın organı "Merkezin Sesi Gazetesi" için Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ ile bir de röportaj gerçekleştirdi.

Öğretmenler Süleyman ÜRKMEZ ve Nesrin EKİNCİ ile öğrencilerin yönelttiği sorulara içtenlikle cevap veren Prof. Dr. GÖNÜLLÜ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizin gelişimi ile eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve topluma hizmet faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Okul öğretmenlerinden Süleyman ÜRKMEZ gezinin çok faydalı olduğunu söyleyerek gezi ve röportaj için Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye teşekkür etti.

Ziyaret sonunda İlimiz Özel Merkez Temel Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’ye çiçek takdim edildi.