Üniversitemizde İşçi Alım Kurası Heyecanı

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak 36 Sürekli İşçi kadrosu için kura çekimi yapıldı.

3 bin 613 kişinin başvurduğu kura çekimi, Adıyaman Üniversitesi Merkez Kampüsünde bulunan Stadyumda, 6. Noter huzurunda gerçekleştirildi.

Koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle alınan önlemlerden dolayı adaylar, görevli personel ve basın mensupları dışında kimsenin alınmadığı kura çekimleri, üniversitenin web sayfasında da canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları şeffaflık ilkesi gereğince kamera ile de kayıt altına alındı.

Her meslek kolundan alınacak personel sayısının 4 katı asıl, 4 katı yedek aday sayısı kadar kura çekilirken, 20 Temizlik Görevlisi, 10 Güvenlik Görevlisi, 1 Sıvacı, 1 Kaynak Operatörü, 1 İnşaat Boyacısı, 1 Taş Duvarcı ve 1 Ahşap Mobilya Ustası kadroları için yedek ve asil isimler belirlendi.

Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adayların isimlerine https://adiyaman.edu.tr/tr/duyurular/2020/08/20/10.08.2020-tarihli-surekli-isci-alimi-ilanina-iliskin-kura-cekimi-sonuclari adresinden ulaşılabilir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.