10.08.2020 Tarihli Sürekli İşçi Alımı İlanına İlişkin Kura Çekimi Sonuçları

Belge teslimini sadece kurada ismi çıkan asil adaylar 20.08.2020 – 24.08.2020 tarihleri arasında Adıyaman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim edilecektir. Gerekli görüldüğü taktirde istenilen belgeler yedek adaylardan da istenebilecektir.

Sözlü sınavın yeri, tarihi ve saati daha sonra Üniversitemiz web sayfasından yayımlanacaktır.

Bu duyuru, resmi tebligat niteliğinde olup, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Noter kura çekimi sonuçları için tıklayınız

Kura çekimine sonuçlarına göre asil adaylar özel hususlar kısmında belirtilen belgelere ek olarak aşağıdaki belgeleri teslim etmesi gerekmektedir.

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  2. İkametgah Belgesi (E-devlet çıktısı kabul edilecektir.),
  3. Adli Sicil Belgesi (E-devlet çıktısı kabul edilecektir.),
  4. Erkek adaylar için Askerlik belgesi (E-devlet çıktısı kabul edilecektir.),
  5. Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan temel eğitim belgesi veya mezuniyet belgesi,
  6. Özel güvenlik kimlik kartı.(5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.)
  7. Engelli adaylar için tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık raporu.