Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Keleş, ADYÜ Ailesine Yeni Katılan Öğrencilerinizin Heyecanlarına Ortak Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mehmet Keleş, ADYÜ ailesine yeni katılan öğrencilerimiz ve ailelerini karşılayarak onların mutluluk ve heyecanlarına ortak oldu.

Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileyen Rektörümüz, "Evlatlarınız önce Allah'a sonra bize emanettir. Öğrencilerimizin her zaman yanlarında olup üniversite yıllarını güzel hatırlamalarına vesile olmak istiyoruz. Yeni dönemimiz hepimiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.