Adıyaman Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çok Sesli Korosu Tarafından “Yaşasın Cumhuriyet” Konseri Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çok Sesli Korosu tarafından “Yaşasın Cumhuriyet” konseri düzenlendi.
Koro Şefliğini Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Dr. Sultan Bilget Güçlüer’in yaptığı, Prof. Dr. Barış Toptaş’ın piyano ile eşlik ettiği konser geniş katılım buldu. 
Mustafa V. Koç Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan konsere üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın, Genel Sekreter Doç. Dr. Mahmut Gürsoy, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Harun Tekin, Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Sadık Doğan, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.
Güzel görüntülere sahne olan konserde Cumhuriyet Güneşi, Severim Ben Vatanı, Cumhuriyet Marşı, Mustafa’m, Sakarya Marşı, Ankara Marşı, Cumhuriyet Türküsü, 1923 Kurtuluş Günü, Gençlik Marşı, 10. Yıl Marşı ve İleri Marşı adlı eserler seslendirildi.
Konser sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aydın tarafından Prof. Dr. Barış Toptaş ile Öğr. Gör. Dr. Sultan Bilget Güçlüer’e teşekkür belgeleri takdim edildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.