Adıyaman Üniversitesi'nde Yaylı Çalgılar Konseri Düzenlendi

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı tarafından “Yaylı Çalgılar Konseri” düzenlendi.

Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonundaki programa Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Sadık Doğan, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrencilerimiz katıldı.

Öğr. Gör. Tekin Doğan tarafından hazırlanan ve konservatuvar öğrencileri tarafından icra edilen konserde Greensleeves, Theme, Twelve Duets, Scarborought Fair, My Bonnie Lies Over The Ocean, Dow In The Walley, Jupiter ve Spring adlı eserler çeşitli enstrümanlarla seslendirildi.