Üniversitemiz Öğrencilerine İŞKUR İş Kulübü Uzmanları Tarafından Kariyer Geliştirme Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İŞKUR İş Kulübü ortaklığında öğrencilerimize girişimcilik ve sosyal çalışma programları, iş aramada farkındalık, CV hazırlama ve mülakat teknikleri gibi konularda “İŞKUR Kampüste” sloganıyla eğitim verildi.

Mediko Sosyal Konferans Salonundaki programa üniversitemiz öğrencileri katıldı. 

İş ve Meslek Danışmanı Ömer Faruk Bozan liderliğinde gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere kendini tanıma, güçlü ve geliştirilmesi gereken yönleri fark etme, hedef belirleme, iş hayatına giriş öncesinde edinilmesi gereken beceriler, iş arama ağı oluşturma ve CV hazırlama konularında bilgi verildi.

Eğitim sürecinde gönüllü öğrencilerle mülakatlar yapıldı. 

Eğitim programına ilişkin açıklamalarda bulunan Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Karakaplan Özer: “Kariyer merkezimizce öğrencilerimizin iş hayatına hazırlanması ve mülakattaki tavırlarının nasıl olması gerektiği konularında eğitimler verildi. İş ve meslek uzmanları desteğiyle gerçekleştirdiğimiz eğitim programı oldukça verimli geçti. Geçen yıl bin öğrencimiz bu eğitimlerden faydalandı. Bu yıl bu sayının üzerine çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

Program sonunda İş ve Meslek Danışmanı Ömer Faruk Bozan’a Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiğdem Sabbağ tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.