Adıyaman Üniversitesi'nde "Akademik Dil Eğitimi" Başlıklı Sunum Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Orhan Hanbay'ın konuşmacı olarak yer aldığı "Akademik Dil Eğitimi (Erken Okuryazarlığı)" başlıklı seminer programı düzenledi.
ADYÜ Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonundaki programa anneler ve anne adayları ile Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları katıldı.
Seminer programında Doç. Dr. Hanbay tarafından akademik dilin önemi, 0-36 ay yaş aralığında öğretimi ve sağladığı avantajlar ile ilgili bilgiler verildi.
Seminerin soru-cevap kısmında Doç. Dr. Hanbay, katılımcıların sorularını yanıtladı.
Programın ardından Adıyaman Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seval Kızıldağ Şahin tarafından Doç. Dr. Hanbay'a teşekkür belgesi takdim edildi.