Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Sağlıklı Yaşam Parkuru Adıyaman Üniversitesi'nde Kuruldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Sağlıklı Yaşam Parkuru Adıyaman Üniversitesi'nde kuruldu.

Üniversitemiz öğrencilerinin hareketliliklerini artırmayı ve sağlık bilinci kazanmalarını amaçlayan proje, öğrencilerimizden büyük ilgi gördü.

Parkur açılış programına Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Genel Sekreter Doç. Dr. Mahmut Gürsoy, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Harun Tekin, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Onat, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Sağlıklı Yaşam Parkurunda öğrenciler hem fiziksel hem de zihinsel becerilerini test ederek yeteneklerini sergileme fırsatı yakaladılar.

Jimnastik, yüksek atlama, atletizm, dart gibi çeşitli alanlarda etkinliklerin yer aldığı organizasyon eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Programla ilgili konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Onat, etkinlikte emeği geçen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay’a teşekkür etti.

Öğrencilerin parkurda eğlenceli vakit geçirdiğini belirten Prof. Dr. Onat: “Üniversitemizde güzel bir etkinliğin altına imza atıldı. Öğrencilerimiz kurulan parkurda hem fiziksel hem de zihinsel bir aktivite gerçekleştirdiler. Program emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.