1.309.600 Euro Hibeli ‘Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi’ Lansman Toplantısı Yapıldı

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB), Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi Hibe Programı kapsamında Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR ve Sosyal Bilimler MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Akın SAĞIROĞLU danışmanlığında hazırlanan ve hibe desteği almaya hak kazanan projelerin lansman toplantısı yapılmıştır. Hibe sözleşmesi imzalayan firmaların toplam proje bütçesi 1.309.600 Euro’dur.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. Mehmet KELEŞ, Rektör Yardımcıları Sn. Prof. Dr. Selcen YÜKSEL PERKTAŞ, Genel Sekreter Sn. Doç. Dr. Mahmut GÜRSOY, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet TORUNOĞLU, Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ziya DURANAY, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR, Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Vahide YİĞİT GENÇTEN, Sosyal Bilimler MYO Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Akın SAĞIROĞLU, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet BÜYÜK, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine KARAKAPLAN ÖZER, Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Ercan BALTALI, Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanları Öğr. Gör. Esef KILINÇ ve Öğr. Gör. Melek DEMİR PERÇİN, Projeleri desteklenen firmalardan Turanteks Tekstil firma yetkilisi İsmet TURAN, Ekspres Konfeksiyon firma yetkilisi Ali HARMANŞA, Srtteks Tekstil firma yetkilisi Hatice Kübra BUĞDAY, Öz Çınar firma yetkilisi Murat KAYA, Febyapı firma yetkilisi Mehmet Özhan SEVİM, Yücel İplik firma yetkilisi Abdurrahman TOHUMCU, Simayteks Firma yetkilisi Abdullah ÖZDEMİR katılmıştır.

Toplantıda Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Aydın ÖZDEMİR Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi Hibe Programı hakkında sunum yapmıştır. Sunumda; Kayıtlı İstihdam Yaratma Projesi’nin amaç ve çıktıları, proje kapsamında mülteciler ve ev sahibi topluluklar için kayıtlı istihdam yaratma oranları ve fonlanan toplam bütçeye dair bilgiler aktarılmıştır.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.