ADYÜ’de Yüksek Lisans ve Doktora Yapmak İsteyen Öğrenciler İçin Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirildi

Adıyaman Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen öğrencilere yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Vehbi Koç Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bayram Tali ile Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Erol’un konuşmacı olarak katıldığı programda tezli yüksek lisans ve doktora programları öğrencilerine yönelik olarak eğitim-öğretim süreçleri ve kariyer gelişimleri ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Prof. Dr. Bayram Tali öğrencilere yüksek lisans eğitimi (Tezli-Tezsiz) ve doktora eğitimi hakkında bilgiler verirken, Doç. Dr. Sedat Erol ise Adıyaman Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün başvuru koşulları, lisansüstü eğitim süreci ve lisansüstü bölümler hakkındaki sunumunu gerçekleştirdi.

Program sonundaki soru-cevap kısmında Prof. Dr. Bayram Tali ve Doç. Dr. Sedat Erol, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.