Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kelleş Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, üniversitemiz kütüphanesini ziyaret ederek okuma salonundaki öğrenciler ile bir araya geldi.

Rektör Kelleş, kampüste gerçekleştirdiği ziyarette öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, öğrencilerimizin üniversitemizden beklentilerini sordu.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Kelleş, karşılarına çıkabilecek sorunların çözümü noktasında ilgili birimlere bilgi vermelerini, gerekirse doğrudan doğruya kendisine ulaşabileceklerini ifade etti.

Kelleş, Üniversitenin daha iyi yerlere gelebilmesi ve büyümesi için yoğun gayret sarf ettiklerini, yaptıkları her işin merkezinde öğrencilerin olduğunu söyleyerek, yapılan çalışmaların öğrenciler tarafından nasıl algılandığını önemsediklerini de dile getirdi.

Rektör Kelleş, “2023-2024 Bahar Dönemi itibariyle öğrencilerimizle sık sık bir araya geleceğiz. Gerek eğitim-öğretim gerekse de sosyal alanlarımız ve tesislerimizle öğrencilerimize en iyi imkanları sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.