Adıyaman Üniversitesinde Kalite Çalıştayı Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi ev sahipliğinde Toplam Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen, TSE Başdenetçisi ve Uzman Eğitimci Hidayet Şahin'in konuşmacı olarak katıldığı; kalite anlayışlı yönetim maksadıyla kurum içi "Kalite Çalıştayı" düzenlendi.
M. Vehbi Koç Konferans Salonundaki programa Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Aydın, Prof. Dr. Özgür Özdemir, Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş, Genel Sekreter Doç. Dr. Mahmut Gürsoy, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Harun Tekin ve Üniversite akademik ve idari çalışanları katıldı.
Üç gün boyunca devam eden program TSE Başdenetçisi ve Uzman Eğitimci Hidayet Şahin tarafından kalite, standartların yükseltilmesi, değerlendirme türleri ve süreçleri, ölçütler ve kalite güvence sistemi konularında detaylı bilgiler verildi.