Adıyaman Üniversitesi'ne Extreme Network/IFOKS Teknoloji A.Ş. Tarafından 11.000.000,00 TL Değerinde Teknolojik Donanım Bağışı

Göreve başladığı 01.08.2023 tarihinden itibaren Üniversitemizde Deprem Felaketinin izlerini silmek için yoğun bir şekilde çalışan Rektör Prof. Dr. Sn. Mehmet Kelleş, Adıyaman Üniversitesi’ne büyük bir teknoloji bağışı yapılmasına vesile oldu.
Rektör Kelleş’in yoğun girişim ve görüşmeleri neticesinde Extreme Networks, Türkiye’deki iş ortağı Bilgi ve İletişim Şirketi IFOKS Teknoloji A.Ş. aracılığıyla Üniversitemize piyasa değeri yaklaşık 11.000.000,00 TL olan 800 adet yapay zeka tabanlı, tek merkezden yönetilebilen ve internet erişim hızı ile kapasitesini önemli ölçüde arttıran Access Point (Erişim Noktası) cihazlarını 5 yıllık lisanslarıyla birlikte bağışlamıştır. Bu hibe sayesinde öğrencilerimizin ve akademik/idari personelimizin kablosuz internet erişim ihtiyacı güçlendirilerek sağlanmış olacaktır. 
Başta Extreme Networks Türkiye Ülke Müdürü Sn. Hakan Olgunsoy, IFOKS Teknoloji A.Ş. CEO’su Nihat Önal ve Genel Koordinatör Melih Somel olmak üzere, Extreme Networks ve IFOKS Teknoloji A.Ş. ailesine Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesi olarak teşekkür ederiz.
Bu hususta emeği geçen Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sn. Hüseyin Kutlu ve beraberindeki çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.