Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anısına Üniversitemizde Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

Cumhuriyetimizin banisi, ulu önder Gazi Mustafa Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle Üniversitemizde Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Törene Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Özdemir, Genel Sekreter Doç. Dr. Ebubekir İnan, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri ve Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Özdemir tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.