ADYÜ'de Sanat Atölyeleri Etkinlikleri Başlıyor

Koordinatörlüğü Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen Adıyaman Üniversitesi ve İspanya Blue Beehive ortaklığında gerçekleştirilen "Erasmus+ KA210-YOU-Gençlik Alanında Küçük Ölçekli Ortaklıklar Programı" kapsamındaki “Migrants in Cultural Activities, Preservation Heritage and Promoting Tourism (Kültürel Faaliyetlerde Göçmenler, Mirasın Korunması ve Turizmin Teşvik Edilmesi)" adlı projemiz Adıyaman Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetler ile devam ediyor.

Atölyeler, gezi, fotoğraf ve sergi etkinliklerini içeren faaliyetlere ulusal ve uluslararası genç katılımcılar eşlik edecektir. Atölye etkinliklerimiz 30 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında 5 gün sürecek faaliyetleri ve 13 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Sergi etkinliğini kapsamaktadır. Atölye etkinlikleri Adıyaman Üniversitesi Kampüsünde gerçekleşecektir. 

Projemizin "CULTOUR WORKSHOP" etkinlikleri açılış programı 30 Ekim 2023 Pazartesi, Saat: 09.30’da Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda gerçekleştirilecektir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.