Ak Parti Adıyaman Heyetinden Rektör Kelleş’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

AK Parti Adıyaman heyeti, Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Kelleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Kelleş; AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. İshak Şan, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe, ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti.

Heyet adına konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, Prof. Dr. Kelleş’in Adıyaman Üniversitesi için önemli bir şans olduğuna dikkat çekerek, başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını belirtti. Rektör Kelleş’e yeni görevinde başarılar dileyen Şan; üniversitelerin bulundukları yerlerin kalkınmasına en önemli katkıyı sunan yapılar olduğunu dikkat çekerek, Adıyaman Üniversitesinin de yeni dönemde önemli işlere imza atarak, Adıyaman’ın yeniden ayağa kalmasında önemli bir misyon üstleneceğine inandıklarının altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Kelleş, “Nazik ziyaretlerinden ötürü Ak Parti heyetine teşekkür ediyorum. Vekilimiz, Belediye Başkanımız, İl ve İlçe Başkanımız ile birlikte teşkilat üyelerini de burada görmek ve desteklerini yanımızda hissetmek çok güzel. Güzel temenniler bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah el ele vererek 6 Şubat depreminde büyük yaralar alan Adıyaman’ımızı ve Üniversitemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Özellikle Üniversitemizin Türkiye’nin yüksek öğretim alanında örnek alınan bilim yuvalarından biri haline gelmesi en önemli hedeflerimizdendir. ” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Rektör Kelleş ve Ak Parti heyeti, Adıyaman Üniversitesi kampüsünde yer alan Semt Polikliniğinde incelemelerde bulunarak, Polikliniğin depremde ağır hasar alan Diş Hekimliği Fakültesine tahsisi ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.