ADYÜ Anaokulunda Karne Heyecanı Yaşandı

Türkiye genelinde yaklaşık 19 milyon öğrenci karnelerine kavuşurken, Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Anaokulunda da karne sevinci yaşandı.

70 minik öğrenci ilk karnelerini öğretmenlerinin elinden alırken, ADYÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, veliler ile birlikte öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güzel görüntülere sahne olan karne etkinliğinde, miniklere pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Etkinlikte konuşan Rektör Turgut, okul öncesi eğitimin çocukların gelişim sürecinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, "Öğrencilerimiz bir dönem boyunca öğretmenlerinden aldıkları bilgilerle bilişsel gelişimlerini daha ileri noktalara taşıdılar, sosyal becerilerini geliştirdiler. Başarılı bir dönemi bırakarak karnelerini almayı hak ettiler ve aileleriyle sevinçlerini paylaştılar. Biz de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocukların sevincine ortak olduk. Gösterdikleri emek için tüm öğretmenlerimize ve anaokulu yönetimine teşekkür ediyor; karne sevinci yaşayan minik evlatlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarla dolu nice karnelere...” diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.