BEV’den Rektör Turgut’a Ziyaret

Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Özbay Sabak ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u makamında ziyaret etti.
Başkan Sabak ve beraberindeki heyet, Rektör Turgut’u Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen dünyanın ilk ve tek eğitim bayramı olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 24.’sü düzenlenecek olan Besni Eğitim Bayramı kutlamalarına davet etti.
Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette vakfın çalışmaları hakkında bilgiler veren Sabak, Üniversite-Vakıf işbirliğinin oluşturulmasıyla birlikte önemli çalışmalar yapılabileceğine dikkat çekti.
1998 yılından bu yana her yıl düzenlenen ve dünyada ve ülkemizde kutlanan tek eğitim bayramı olma özelliği taşıyan Besni Eğitim Bayramı kutlamalarına bu güne dek verilen katkıdan dolayı Turgut’a teşekkür eden Sabak, “Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamızı her yıl düzenlenen Besni Eğitim Bayramı organizasyonunda  görmek bizlere mutluluk verecektir. Bu güne kadar organizasyonlarımızda göstermiş olduğu özveri ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bugün burada Adıyaman Üniversitesi ile BEV arasında karşılıklı işbirliğiyle oluşturulabilecek konulara değindik. Hocamızla çok verimli bir görüşme sağladık. Bizleri güler yüzüyle karşılayan ve desteğini yanımızda hissettiğimiz Prof. Dr. Mehmet Turgut ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.
Turgut ise, BEV’e proje ve çalışmalarında başarılar dileyerek, “İlimizde eğitim anlamında önemli çalışmalara imza atan, gerek öğrencilere sağladıkları katkılar gerekse de dünyada eşi benzeri olmayan Besni Eğitim Bayramı gibi önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapan Besni Eğitim Vakfının Başkanı Andan Özbay Sabak ve vakıf üyelerini kutluyorum. Eğitim için atılan adımların boşa gitmeyeceğinden eminim. Vakfımızın değerli üyeleriyle birlikte önümüzdeki günlerde ilimiz için faydalı projeler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Adıyaman Üniversitesi olarak eğitim konusundaki hassasiyetimiz aşikardır. Elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız.” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.