Rektör Turgut, "İLAM" ve "Yazılım Okulu" İçin İstanbul'da İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet TURGUT, Üniversitemize kurulacak olan ADYÜ Yazılım Okulu ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Türk-Fransız ortaklığı ile Dünyada hâlâ 42 adet okulu olan ve 37. ile 38.' si Türkiyede (İstanbul ve İzmit) bulunan Ecole-42 Okullarını gezdi ve yöneticilerden bilgi alıp işbirliği hakkında görüştü.

Ayrıca Rektör Prof. Dr. Mehmet TURGUT, Üniversitemizde kurulması planlanan İlaç Araştırmaları Merkezi öncesi İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AK hocayı makamında ziyaret etti ve görüşmelerde bulunuldu.

Ardından İstanbul Üniversitesi İlaç Araştırmaları Merkezi (İLAM)'i ziyaret edilip, Eczacılık Fakültesi Dekanı aynı zamanda İLAM merkez müdürü Prof. Dr. Erdal CEVHER ve Müdür Yrd. Prof Dr. Durişehvar Özer Ünal ile bilgi alışverişinde bulundu. Üniversitemize kurulacak olan ilaç araştırma merkezi ile İLAM arasında yapılacak işbirlikleri görüşüldü.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.