ADYÜ Devlet Konservatuvarı Çok Sesli Korosundan Unutulmaz Konser

Adıyaman Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından organize edilen, Öğr. Gör. Sultan Bilget Güçlüer’in Koro Şefliğini yaptığı Çok Sesli Koro Konseri geniş katılıma sahne oldu.

Dünyanın farklı ülkelerinden koro müziği örneklerinin seslendirildiği konser, büyük beğeni topladı.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Ayça Avcı, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Güzel görüntülere sahne olan konserde Bitlis’te Beş Minare, Ötme Bülbül Ötme, Qubanın Al Alması, Kerimoğlu Zeybeği Abide With Me, Ederlezi, Ave Verum Coprus, Ben Ağlarım Yane Yane ve Kızılcıklar Oldu Mu adlı eserler seslendirildi.

Konser sonrasında Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Aydın ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Ayça Avcı tarafından Koro Şefi Öğr. Gör. Sultan Bilget Güçlüer ve ekibine teşekkür belgesi takdim edildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.