Rektör Turgut’un Ramazan Bayramı Mesajı

Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramı’nı daha milletçe idrak etmekteyiz.

Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi ve saygının katmerleştiği, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdir.

Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek milletçe kardeşliğimizi pekiştirip dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz.

Ayrıca, bilindiği gibi her bayramda artan trafik yoğunluğu sebebiyle kazalarda da artış yaşanmaktadır. Sürücülerimizin trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini bekliyor, hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle,  Ramazan Bayramı’nın milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, başta şehit ve gazi yakınlarımız olmak üzere Adıyaman Üniversitesi ailesinin, değerli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Prof. Dr. Mehmet TURGUT

Rektör

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.