Rektör Turgut, Şehit Çocuklarına Yakın İlgi Gösterdi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Pof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit ve gazi yakınları onuruna verilen iftar yemeğinde vatan uğruna kahramanca canını feda eden şehit ve gazilerin aileleriyle buluştu. 
Rektör Turgut, programın yapılacağı salona girdikten sonra Sincik İlçesinde şehit olan şehit polis memuru Taha Uluçay’ın ailesi ve gaziler ile gazi yakınlarının bulunduğu masaları ziyaret ederek buradakilerle bir süre sohbet etti.
Turgut, şehit ve gazi çocukları ile yakından ilgilendi. Turgut, sıcak görüntülere sahne olan buluşma sonrası yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin hiçbir zaman yalnız bırakılmayacağını, şehit yakınlarının kendilerine emanet edildiğini vurguladı.
Turgut, “Bu topraklar uğruna canını hiçe sayarak göğsünü kurşunlara siper eden şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların yakınları bizlere Cenab-ı Allah’ın emanetidir. Ömrümüz yettiğince kendilerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu anlamlı günde mukaddes değerler uğruna can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise uzun ömürler diliyoruz.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.