Rektör Turgut, Üniversitede Çalışanların Kadınlar Günü’nü Kutladı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut,  Rektörlükte çalışan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kırmızı karanfil sundu.

Rektörlük bünyesindeki birimlerde görev yapan kadın çalışanları odalarında ziyaret eden Rektör Turgut, kadın çalışanlara kırmızı karanfil dağıtarak günlerini tebrik etti.

Turgut, kadınların yaptığı fedakarlıkları, duyarlıkları ve emekleriyle hayatın bütün alanlarına değer kattığını vurgulayarak başta şehit ve gazilerimizin eş ve anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Karanfil jesti karşısında mutluluklarını ifade eden Rektörlük kadın çalışanları da Rektör Turgut’a teşekkürlerini sundular.