Turkuvaz Medya Grubu, Rektör Turgut’u Ziyaret Etti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Turkuvaz Medya Grubu Gaziantep Bölge Satış Koordinatörü Mehmet Aytekin ve Koordinatör Yardımcısı Ali Erkan Kiraz’ı makamında ağırladı.

Ziyarette, Üniversitemizde devam eden faaliyetler, hayata geçirilmesi planlanan projeler ve Turkuvaz Medya tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ülkelerin gelişmesi açısından basın ve medyanın önemine değinen Rektör Turgut, “Basın ülkelerin gelişmelerinde önemli bir faktördür, ilimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Basının da bizleri takip edip yaptığımız çalışmaları insanlara yansıtmaları temennilerimiz arasında. Turkuvaz Medya Grubu da bu bağlamda ülke gelişimine gerekli katkıyı sunan, ülkesine bağlı dürüst ve ilkeli gazetecilik ilkesini yerine getiren kurumlardan bir tanesidir. Bu nedenle ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.” dedi.

Turkuvaz Medya Grubu Gaziantep Bölge Satış Koordinatörü Aytekin ise, “Adıyaman Üniversitesinin yapmış olduğu bilimsel çalışmaları, Adıyaman’ın ulusal ve uluslararası arenada medyaya taşınması ve tanıtılması hususunda Turkuvaz Medya Grubu olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.