Yazar Hayati İnanç’tan Üniversitemize Ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesinin hazırlamış olduğu “Nesl-i Şahane” projesi kapsamında Adıyaman’a gelen Yazar Hayati İnanç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ziyaret etti.
Rektörlük makamındaki ziyarette; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu, Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Genel Sekreter Doç. Dr. Aykut Dündar, Yeşilay Adıyaman Bölge Koordinatörü Hakan Özöncel ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Karşılık görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Rektör Turgut, Üniversitedeki çalışmalar hakkında Yazar İnanç ve beraberindeki heyete bilgiler verdi.
Turgut’a eşsiz ev sahipliğinden ötürü teşekkür eden İnanç, Adıyaman Üniversitesi mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.
Adıyaman Üniversitesi onur defterini de imzalayan İnanç, Hacegan Parkı’ndaki imza günü etkinliğine katılmak üzere Üniversiteden ayrıldı.