ADYÜ’den Kastamonu’ya 1 Tır Dolusu Yardım

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ), sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’daki afetzedelere dağıtılmak üzere yaşam malzemelerinden oluşan 1 tır dolusu yardım gönderdi.

ADYÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut,  Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmak için Üniversite çalışanları ve yardımsever vatandaşların destekleriyle 1 tır yardım malzemesi hazırlandığını belirtti.

Mutfak eşyası, gıda ve tekstil ürünlerinden oluşan yardımların en kısa sürede afetzedelere ulaşması temennisinde bulunan Rektör Turgut, “Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın günlük ihtiyaçlarına yönelik malzemeler taşıyan yardım tırımız yola çıktı. Bu yardım tırının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sel felaketinde büyük zarar gören Kastamonu’daki kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, afette yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.