Adıyaman’dan Kastamonu'ya 5 Tır Yaşam Malzemesi

Adıyaman’dan Kastamonu’ya 5 tır dolusu yaşam malzemesi dualar ile gönderildi.

Adıyaman Valiliği öncülüğünde, Adıyaman Üniversitesi ve çeşitli kamu ve sivil toplum kuruluşları ile iş adamlarının desteğiyle, Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde yaraların sarılması için yardım kampanyası başlatıldı. Kısa sürede, içerisinde çeşitli yaşam malzemelerinin bulunduğu 5 tır dolusu yardım toplandı. Tırlardan 2’si Organize Sanayi Bölgesi’nden dualar eşliğinde Kastamonu’ya gönderildi. Diğer 3 tırın bir gün sonra yola çıkacağı bildirildi.

Gerçekleştirilen yardımların, bölge insanının birlik ve beraberliğini bir kez daha gün yüzüne serdiğinin altını çizen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, “Adıyaman Valiliği öncülüğünde birçok kurum ve kuruluşun ortaklaşa gönderdiği yardım tırları, bölge insanımızın ne denli vefakar ve yardımsever olduğunu ortaya koymuştur. Kimde ne varsa çuval çuval toplayıp getirdi. Bugün iki tırımızı Kastamonu’daki mağdur vatandaşlarımıza gönderdik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, Rabb’im bir daha böyle felaketler göstermesin.” ifadelerini kullandı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.