Rektör Turgut, İnönü Üniversitesini Ziyaret Etti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversitenin genel durumu görüşüldü.

Üniversitelerin fiziki, sosyal ve kültürel yapısı hakkında fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Rektör Turgut, Üniversitemizin projeleri, bilimsel ve kültürel çalışmaları ve kalite süreci ile ilgili Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Kızılay ile değerlendirmelerde bulundu. Komşu iki şehrin birlikteliğinin önemine dikkat çeken Rektör Turgut, “Bugün, İnönü Üniversitesini ziyaret edip Sayın Rektörümüz ile çeşitli değerlendirmelerde bulunduk. Umarım, Malatya ve Adıyaman’ın kardeşliği üniversitelerimiz için de geçerli olur ve birlikte çok güzel çalışmalara yaparız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kızılay ise, Turgut’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.