Rektör Turgut’un Kurban Bayramı Mesajı

Toplumsal dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örneklerini verdiğimiz, sevgi, barış, huzur, paylaşım, dostluk ve kardeşlik gibi değerlerin daha çok ön plana çıktığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha da pekişmektedir.

Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması gerekir, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı bu günlerde özellikle ihmal etmemeliyiz.

Sevinme ve sevindirme günleri olan, sosyal yapımızı ve aile bağlarımızı güçlendiren bayramlar, aynı zamanda birleşme ve bütünleşmenin, yardımlaşma ve dayanışmanın da zirveye çıktığı manevi ortamlardır.

Bu duygu ve düşünceler ile, Adıyaman Üniversitesi ailesinin, öğrencilerimizin, hemşehrilerimizin ve tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için sağlık, barış, huzur, kardeşlik ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

Prof. Dr. Mehmet TURGUT

Rektör

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.