Üniversitemizde 15 Temmuz Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Adıyaman Üniversitesi Hısn-ı Mansur Camii’nde 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde darbecilere karşı kahramanca mücadele ederken şehit olan vatandaşlarımız ve tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu.

Etkinliğe, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim Hakan Bucak, Üniversite akademik ve idari çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitler için dua edildi. Duaya öğle namazı için camiye gelen vatandaşlar da iştirak etti.

Şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından, cami girişinde vatandaşlara helva ve gül şerbeti ikram edildi.