Yeryüzü Doktorlarının Objektifinden “Filistin Temalı” Fotoğraf Sergisi

İsrail yönetiminin yıllardır Filistin’e karşı uyguladığı baskı, zulüm ve katliamlar bölgede faaliyetini sürdüren Yeryüzü Doktorlarının çektiği fotoğraf kareleri ile gözler önüne serildi.

Adıyaman Hayat Vakfı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen fotoğraf sergisinin açılışına Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Vekili Şerif Ayaz, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman Hayat Vakfı Başkanı Abdullah Ertaş ve davetliler katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Hayat Vakfı Başkanı Abdullah Ertaş, “İsrail’in Filistin halkına yönelik yaptığı saldırıları, uyguladığı zulmü kınıyor ve lanetliyoruz.” dedi.

Vali Mahmut Çuhadar, Filistin davasının yüzyılın kanayan yarası olduğunu belirtirken, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ise, “Filistin halkına uygulanan şiddetin fotoğrafları ve yaşanılan zulmün anlatıldığı bu sergi bizlere çok şey anlatıyor. Bu zulmün bir an önce sona ermesini temenni ediyor, mazlum Filistin halkına Cenab-ı Allah’tan sabır ve yardım diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından birbirinden anlamlı yüze yakın eserin yer aldığı sergide yer alan fotoğraflar gezildi.

Mazlum Filistin halkının yaşadıklarını gözler önüne seren fotoğraf sergisi, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü. Serginin 3 gün açık kalacağı bildirildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.