Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Selvi: “Rektör Turgut, Üniversite ve Adıyaman İçin Önemli Bir Kazanım”

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir–Sen) Genel Başkanı Vekili Latif Selvi, Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ziyaret etti.

Rektör Turgut, bir dizi programlara katılmak üzere Adıyaman’a gelen Selvi ve beraberindeki Eğitim-Bir-Sen Adıyaman İl Başkanı Ali Deniz, Üniversite Temsilcisi İlyas İnan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti makamında ağırladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar ve Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Tatar'ın da yer aldığı ziyarette, Genel Başkan Vekili Selvi ve beraberindeki heyeti ağırlayan Rektör Turgut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adıyaman Üniversitesinin yürüttüğü faaliyetler hakkında Selvi’ye bilgi veren Turgut, yönetim olarak tüm Üniversite personelinin özlük ve sosyal haklarının korunması ve iyileştirilmesine yönelik de önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

Çalışanların haklarının korunmasına yönelik önemli bir misyonu üstlenen sendikaları ve kamu yararını gözeten tüm sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini belirten Turgut, Üniversite olarak bu kapsamda başta bulundukları şehir ve bölge olmak üzere ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü işbirliğine de önem verdiklerini aktardı.

Üniversite yönetimine çalışmalarında başlarılar dileyen Selvi ise, daha önce hekimlik mesleğinde başarılı çalışmalara imza atan Rektör Turgut’un, Üniversite ve Adıyaman için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

Turgut’un göreve başladığı ilk günden itibaren Üniversitede görev yapan tüm personelin haklarının korunmasıyla ilgili yürüttüğü çalışmaların da memnuniyet verici olduğunu ifade eden Selvi, Turgut ve yönetimine teşekkür etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.