Rektör Turgut, Tıp Fakültesi Öğrencilerine Tecrübelerini Aktarıyor

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Rektör Turgut, yoğun mesaisinden fırsat buldukça hastaları yalnız bırakmıyor ve durumlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Turgut ayrıca Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencilerine, tecrübelerinden istifade etmesi amacıyla 17 yaşındaki C.K. isimli hastayı öğrencileri ile birlikte muayene etti.
Tıp Fakültesi öğrencilerinin hem pratik hem de teorik anlamda kendilerini geliştirmesi gerektiğine vurgu yapan Turgut, “Adıyaman Üniversitesinindeki yoğunluğumdan fırsat buldukça hastalarımı da yalnız bırakmamak için elimden gelen çabayı sarf ediyorum. Bugün burada Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri ile birlikte bir hastamızı uygulamalı olarak muayene ettim. Evlatlarımızın tecrübelerimizden faydalanmasını istiyorum. Gelecekte söz sahibi olacak gençlerimize meslek hayatlarında başarılar dilerken, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.