“Her Şehit Yakını ve Gazi Özeldir”

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı tarafından yürütülen ve İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen “Her Şehit Yakını ve Gazi Özeldir” adlı proje kapsamında Proje Koordinatörü Dr. Saadin Oyucu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u makamında ziyaret etti.

Rektör Turgut’a Türk bayrağı takdim eden Oyucu, projenin içeriği ve detayları hakkında bilgiler verdi.

Turgut, Üniversite olarak şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını, Adıyaman Üniversitesinin kapılarının ve gönül dünyalarının onlara sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Şehit ailelerini kendilerine bırakılan kutsal emanetler olarak gördüklerini hatırlatan Turgut, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, şanlı bayrağımızın dalgalanması için canlarını feda eden şehitlerimiz, bizler için ebedi kahramanlardır, onlar aslında ölümsüzlerdir. Şehitlik bizler için makamların en yücesidir. Şehit ve gazilerimizin fedakarlıklarını unutmak mümkün değildir. Askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, vatandaşımızı şehit ederek ülkemizde kaos ve gerilim oluşturmak isteyen hain terör örgütleri ve şer odakları bu güzel vatanda birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe asla başarılı olamayacaklardır. Vatan uğruna toprağa düşen bütün şehitlerimize bir kez daha Yüce Mevla’dan rahmet, değerli ailelerine ve sevenlerine metanet ve sonsuz sabırlar diliyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.