Minik Öğrencilerin Üniversite Gezisi

Adıyaman Üniversitesi, Özel Muhteşem Çocuk Akademisi’nin minik öğrencilerini Merkez Kampüsteki yeşil alanında misafir etti.

Akademi Müdürü Mehmet Bozal, öğretmenler Reyhan Bozal, Ayşe Demir, Fidan Demir, İpek Öncel, Hatice Çetintaş ve Nazlı Atalay’ın yer aldığı gezi programı kapsamında öğrenciler, Üniversite kampüs alanında piknik etkinliği gerçekleştirerek çeşitli oyunlar oynadılar.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’un da büyük ilgi gösterdiği minik öğrenciler, Turgut’a çiçek takdim ederken oyunlarına dahil etmeyi de ihmal etmediler.

Etrafında halka oluşturan öğrencilere masal anlatan Turgut, geleceğin sahibi olan çocuklara iyiliğin ve güzelliğin aşılanması gerektiğinin altını çizdi.

Gezi ile ilgili konuşan okul öğretmenlerinden Reyhan Bozal, Üniversitemizin doğası ve sosyal alanları ile her yaşa hitap ettiğini belirterek, “Bugün öğrencilerimize Üniversite havası teneffüs ettirmek istedik. Çok eğlenceli ve verimli bir gezi oldu. Hem bilgi sahibi olduk hem de çok eğlendik. Doğası, havası ve hizmetleriyle tam donanımlı bir Üniversiteye sahip olduğumuzu gördük. Emeği geçen başta Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’a ve bizleri burada ağırlayarak ev sahipliği yapan tüm Üniversite personeline teşekkür ediyoruz.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.