ADYÜ’lü Akademisyenler Tekstil Mühendisliği Bölümü’nü Tanıttı

Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları tarafından ilimiz Merkez ve Besni ilçelerinde faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarındaki öğrencilere yönelik bölüm tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seval Uyanık, Doç. Dr. Burcu Sancar Beşen, Doç. Dr. Selçuk Poyraz, Dr. Öğretim Üyesi Pınar Paylakyiğit ve Arş. Gör. Sabiha Ovalı tarafından verilen seminerlerle, öğrencilere kariyer planlamaları konusunda destek verildi.

Tanıtım çalışmaları kapsamında; Adıyaman İTÜ ETA Vakfı, Doğa Koleji, Atak Okulları, Simya Koleji, Açı Koleji Fen Anadolu Lisesi, Test Teknik Çağı okulları, Besni Simya Koleji, Besni Özel Hedef Başarı Özel Öğretim Kursu, Besni Özel Seçkin Akademi ve Besni İGFEN Özel Öğretim Kursu ziyaret edildi.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uyanık, tanıtım çalışmaları kapsamında seminerler eşliğinde okul yöneticileri ve öğrencilere Tekstil Mühendisliği bölümünün burs ve iş olanakları hakkında bilgiler verdiklerini söyledi.