ADYÜ TTO’nun Mentorluk Eğitimi Projesine İKA’dan Onay

Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından hazırlanan ‘Mentorluk Eğitimi’ projesi, İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) 2021 yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan döneminde başvurusu yapılan 14 proje arasından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Bölgemizde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve girişimcilik alanında yerel kapasitenin mentor desteği ile arttırılmasının da amaçlandığı proje kapsamında Üniversitemizde yeni mentorlar yetişmesi ve eğitim programını başarı ile tamamlayan mentorların sertifikalarını alarak firmalara ve girişimcilere rehberlik edecek potansiyele sahip olmaları hedeflenmektedir.

TTO bünyesinde yürütülecek olan proje kapsamında ‘Mentorluk Eğitimi’ne başvurmak isteyen adayların aşağıda verilen link üzerinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt Linki: https://bit.ly/3yZWhIj