Adıyaman Üniversitesindeki 26 Akademisyen Mentorlük Eğitim Sertifikası Aldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından “Tarımsal Araştırmalar Ana Projesi” kapsamında desteklenen ve Adıyaman, Mardin ve Şanlıurfa'da Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğinde yürütülen “Tarımsal Sanayi Stratejisi ve Uygulamaya Dayalı Eylem Planı Projesi” çalıştayı düzenlendi.

Çalıştay sonunda, projenin mentorlük eğitimleri kapsamında sertifika almaya hak kazanan adaylara belgeleri takdim edildi.

Toplam 52 sertifikanın sahiplerine teslim edildiği programda, Adıyaman Üniversitesinden 26 akademisyen sertifika almaya hak kazandı.

Üniversitemiz adına programın açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu’nun yaptığı ve pandemi dolayısıyla zoom üzerinden gerçekleştirilen etkinlikte, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Seval Uyanık, TTO Uzmanları Öğretim Görevlisi Melek Demir, Öğretim Görevlisi Esef Kılınç ve Araştırma Görevlisi Yavuz Kahraman da bulundu.

Ekinliğe ayrıca Mardin Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Serhat Harman,  Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mehmet Açıkgöz, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Esra Siverekli, Mentor Eğitim Sorumlusu Gencay Sarıışık, Mardin İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kayaoğlu, akademisyenler, mentor adayları ve firma temsilcileri katıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.