ADYÜ, Şampiyonlar Yetiştirmeye Devam Ediyor

Adıyaman Üniversitesi BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) 3. sınıf öğrencisi İbrahim Karakuş, Antalya'da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonasında 91 Kilo, K-1 Style kategorisinde Avrupa 3.'sü oldu.

Kemer ilçesindeki bir otelin spor salonunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleştirilen organizasyona, yaklaşık 30 ülkeden bini aşkın sporcu katıldı.

Karakuş, baştan sona büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda önemli bir başarının altına imza atarak güçlü rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Elde ettiği başarıyı Adıyaman halkına ve Adıyaman Üniversitesine armağan ettiğini belirten Karakuş, “Desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ve antrenörüm Haluk Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada 3. oldum, ama daha önemli başarılar elde etmek adına çalışmalarıma ara vermeden devam edeceğim.” dedi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ise, elde ettiği başarıdan ötürü İbrahim Karakuş ve diğer Türk sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.