Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan Rektör Turgut’a Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u makamında ziyaret etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, misafirlerle bir süre sohbet eden Rektör Turgut, Üniversitedeki çalışmalar hakkında paylaşımda bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kuştepe’ye yeni görevinde başarılar dileyen Turgut, gençlerin sosyal ve kültürel açıdan gelişimleri için ortak akılla üretilecek çalışmaları önemsediklerini belirtti.

Başkan Kuştepe ise, Üniversite ile iş birliği içerisinde yürütülecek çalışmalardan memnuniyet duyacağının altını çizerek, eğitimin gençleri güçlü kılacağına inandığını, Üniversitemizin Adıyaman gençliği için ne kadar önem taşıdığının farkında olduklarını vurgulayarak, Rektör Turgut ve ekibine başarı dileklerini iletti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.