Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Karacoşkun, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Adıyaman Üniversitesini ziyaret ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Turgut ile biraraya geldi.

Ziyaret öncesinde Üniversite yerleşkesini gezerek incelemelerde bulunan Rektör Karacoşkun, Rektör Turgut ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ruhat Yaşar, Genel Sekreter Necdet Bozgeyik, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu, Prof. Dr. Cumhur Kırılmış ve Genel Sekreter Doç. Dr. Aykut Dündar’ın da bulunduğu ziyarette, Prof. Dr. Kırılmış tarafından Üniversitemiz ile ilgili genel bilgi, istatistikler ve bilimsel çalışmaların yer aldığı bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumun ardından yaptığı konuşmada, Adıyaman Üniversitesinin eğitim-öğretim ve bilimsel başarı anlamında kabuğunu kırdığının altını çizen Karacoşkun, Turgut ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Karacoşkun, “ Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, bizlere eşsiz bir ev sahipliği örneği gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çok önemli hizmetlere imza atacağından hiç şüphemiz yok. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi. 

Turgut ise, Karacoşkun’a ziyareti ve güzel temennilerinden ötürü teşekkür ederek, Adıyaman Üniversitesi olarak, Adıyaman’ın kalkınması ve daha iyi bir eğitim için sosyal, kültürel ve bilimsel anlamda önemli çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Karacoşkun, Üniversite Onur Defteri’ni imzaladıktan sonra, Üniversitemizden ayrıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.