Rektör Turgut, Kahta 02Spor'a Tatlı İkramında Bulundu

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Yomraspor deplasmanı öncesi Kahta 02Spor futbolcu ve teknik ekibine tatlı ikramında bulundu.

Rektör Turgut, Altınşehir Mansur Yardımcı Stadyumu’nda çalışmalarına devam eden Kahta 02Spor'a, zorlu deplasman öncesi başarılar diledi.

Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim Hakan Bucak'ın da bulunduğu ziyarette, futbolcuların moralli olduğu gözlendi.

Kahta 02 Spor'a 2. Lig yolunda başarılar dileyen Turgut, " İlimizi TFF 3. Lig 2. Grupta temsil eden Kahta 02Spor'u zorlu Yomraspor maçı öncesi ziyaret ederek moral vermek istedik. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibe tatlı ikramında bulunduk. Diğer temsilcimiz Adıyaman 1954 Spor Kulübümüzü de ziyaret ederek, başarı dileklerimizi ileteceğiz. Zorlu 2. Lig yolunda iki temsilcimize de can-ı gönülden başarılar diliyorum." dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.