Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Ailesine İki Yeni Uzman Doktor Kazandırıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Uzman Doktor Seval Özen ve Uzman Doktor Hatice Uygun’un çevrimiçi gerçekleştirilen Çocuk Enfeksiyon Uzmanlığı Yan Dal Uzmanlık sınavına jüri üyesi olarak katıldı.

Jüride, Adıyaman Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ve Sosyal Pediatri Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Habip Almış, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim Hakan Bucak, Adana Çukurova Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Alabaz ve Doç. Dr. Özlem Özgür Gündeşlioğlu yer aldı.

Başarılı bir sınav veren Özen ve Uygun’u kutlayan Rektör Turgut, “Çocuk enfeksiyon hastalıkları camiasına iki arkadaşımız daha dahil oldu. Adıyaman’da görevlerine devam edecek olan arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Adıyaman’ımıza hayırlı olsun.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.