ADYÜ ile Adıyaman Belediyesi Ortak Projeler Yapacak

Adıyaman Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Aysun Hallaç ve beraberindeki heyet, Adıyaman Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar’ı makamında ziyaret etti.

ADYÜSEM (Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) Müdürü Prof. Dr. Ahmet Akkaya’nın da bulunduğu ziyarette, Adıyaman Üniversitesi ile Adıyaman Belediyesi himayesinde yürütülmesi planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Dündar, gerek eğitim gerekse de mesleki edindirme ve kültürel anlamda hayata geçirilmesi planlanan projelerde, paydaş olarak Adıyaman Belediyesinin de yer alacağını söyleyerek, “Bu güzel birlikteliğin meyvelerini almak, ilimize ve hemşehrilerimize hizmet etmek üzere bir araya geldik. Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi ile Adıyaman Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü proje ekibinin faydalı işler icra edeceğine inanıyorum. İki paydaşa da çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Hallaç ise, iki kurum arasında iyi bir birlikteliğin temellerini attıklarına inandığını ve Adıyaman Üniversitesi gibi önemli bir kurum ile iş birliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.