Adalet Komisyonu Başkanı Sağıroğlu’ndan Rektör Turgut’a Ziyaret

Adıyaman Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Soner Sağıroğlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversitenin Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Sağıroğlu, Adıyaman Üniversitesinde yürütülen çalışmalar hakkında Rektör Turgut’tan bilgiler aldı ve taraflar çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Sağıroğlu, Üniversite yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.  Sağıroğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgut, kendisine başarı dileklerinde bulundu.