Rektör Turgut'tan Öğrencilere Mesaj

Sevgili öğrencilerimiz,

Tıp Fakültemiz ve Diş Hekimliği Fakültemizdeki eğitimlerin İkinci dönem yüz yüze devam edebilmesi ve ülkemizin ihtiyacı olan hekimlerimizin yetişmesinde kesinti yaşanmaması için, Üniversitemiz Tıp Fakültesi 4.,5. ve 6. Sınıf öğrencileri ile Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5. Sınıf öğrencilerine Covid-19 aşısı yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.

Aşısını yaptırmamış öğrencilerimizin en yakın sağlık kuruluşuna giderek aşısını yaptırması, eğitimin aksamaması adına önem taşımaktadır. Lütfen bu fırsatı kaçırmayın. İkinci dönemde yüz yüze pratik yapmak üzere hepinizi bekliyoruz.

Prof. Dr. Mehmet TURGUT

Rektör