Rektör Turgut, ADYÜ Besni Yerleşkesinde İncelemelerde Bulundu

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Üniversitenin Besni Yerleşkesinde birtakım incelemelerde bulundu.

Rektör Turgut’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Manaf Manaflı, Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Evin ve Üniversite akademik ve idari çalışanları eşlik etti.

İlk olarak Besni Kaymakamı Nazlı Demir’i makamında ziyaret eden Turgut, Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Mimarlık Fakültesi, Besni Meslek Yüksekokulu ve Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Turgut, mekatronik,  motor ve elektronik atölyelerini gezdi.

Atölyeleri eksiksiz bir hale getirmek için ihtiyaçların belirlenmesini isteyen Turgut, eğitim kalitesini artırmak adına Adıyaman Üniversitesi olarak her türlü fedakarlığa hazır olduklarının altını çizdi.

Turgut, incelemelerin ardından Besni Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’nde Besni Kaymakamı Nazlı Demir ve Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre’nin de yer aldığı toplantıda Mimarlık Fakültesi ve Besni Meslek Yüksekokulunun çalışmaları ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda, Besni Meslek Yüksekokulu'nun Mimarlık Fakültesine taşınması ile ilgili de fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.